SUMMER DEAL!
20% rabatt på allt
kod: TAKE20

Kuka on MADLADY? Hän on vapaamielinen tyttö, jota kaikki katsovat hänen kävellessään kadulla. Hänen itsevarmuutensa ja ainutlaatuinen tyylinsä on kuin musta aukko kaikkien katseissa. Hän ei pukeudu muiden mieliksi, vaan käyttää vaatteita, jotka sopivat hänen mielialaansa ja tekevät hänet onnelliseksi. MADLADY:t ovat tyytyväisiä itseensä ja heille on tärkeää pitää hauskaa. Jos muut eivät näe sitä, so what!?

MADLADY perustettiin vuonna 2011 tavoitteena luoda yritys, joka ei olisi kuin kaikki muut. Tarjoamalla vaatteita ja asusteita, joita ei löydy muualta Pohjoismaiden markkinoilta, MADLADY jakaa ylpeänä tyylinsä ja kulttuurinsa, johon jokaisen tytön tulisi osallistua! Sopivuus, materiaali ja mielikuvitus ovat kolme ainesosaa, jotka luovat täydellisen MADLADY: n. Valikoima on käsin poimittu ja suunniteltu jokaiseen tilanteeseen ja mielialaan.

"Fashions fade, style is eternal."
— Yves Saint-Laurent

Visiomme on olla johtava Streetwear-tuotemerkki 18-30-vuotiaille muotitietoisille tytöille. Asiakas on meille aina keskipisteessä, ja MADLADY tarjoaa aina lyömättömän valikoiman ainutlaatuisia, ja itse suunniteltuja tuotteita.

about us