SUMMER DEAL!
20% rabatt på allt
kod: TAKE20

Toimitustiedot

Rahti ja toimitus

Veloitamme kaikista tilauksista kiinteän maksun, joka on 4,50 €. Kun tilauksesi lähetetään, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse seurantatietojen kanssa. Kaikki lähetykset toimitetaan DB Schenkerillä (www.dbschenker.com). Jokainen lähetys on seurattavissa koko matkan ajan, ja ne voidaan noutaa lähimmästä noutopisteestä.

Toimitusaika on yleensä 3–5 työpäivää, ellei tuotteesta toisin mainita. Jos tilauksessasi on tuote, jolla on pidempi toimitusaika, tilauksesi lähetetään pisimmän toimitusajan mukaan. Jos lähetys ei ole saapunut sinulle 10 työpäivän kuluessa toimitusvahvistuksen saamisesta, ota meihin välittömästi yhteyttä.

Ratkaisemattomat lähetykset

Palautus- tai peruutusoikeus ei kata lähetyksiä, joita ei noudeta, ja sen takia ne palautetaan meille (jos lähetyksiä ei noudeta 10 päivän kuluessa noutopisteestä, ne lähetetään takaisin meille). Jos lähetystä ei noudeta, veloitamme sinulta 25 € (käsittelykulut). Maksu lisätään alkuperäiseen laskuun. Emme myöskään ole vastuussa laskutusmaksuista, jotka aiheutuvat maksuviivästyksistä, noutamatta jääneistä lähetyksistä, tai jos annat väärän osoitteen ilmoittamatta meille tästä.