BLACK WEEK
30% på nästan allt

Tietosuojakäytäntö

1. Esittely

MAD LADY AB pitää tietosuojaa erittäin tärkeänä, ja pyrimme siksi aina korkeatasoiseen tietosuojaan ja haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä henkilötietojesi käsittelystä. Allaolevissa selvityksissä pystyt perehtymään yksityiskohtaisesti, kuinka käsittelemme ja suojaamme henkilötietojasi, miksi keräämme henkilötietoja, mitä henkilötietoja käsittelemme ja mitä hyötyä niistä on. On tärkeää, että luet huolellisesti ja ymmärrät tietosuojakäytäntöämme. Tavoitteenamme on olla mahdollisimman selkeä ja pitää henkilötietosi suojassa. Muista, että aina voit tarkistaa henkilökohtaiset tietosi ja tehdä haluamasi muutokset.

MAD LADY AB, tuotenumero 556936-4796, osoite Terminalgatan 23a, 23539 Vellinge, vastaa ja käsittelee kerättyjä henkilötietoja.


2. Mikä on henkilökohtainen tieto?

Henkilökohtaiset tiedot ovat tietoja, joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa tai ottaa yhteyttä. Henkilötietojen ei tarvitse sisältää nimiä, tiedot voi olla myös muut digitaaliset tunnisteet muun muassa kuvat, IP-numerot, sähköpostit jne. Eli sellaisia henkilökohtaisia tietoja, jotka voidaan linkittää yksilöihin.

Kaikki asiakkaasta tallennetut tiedot käsitellään Directive 95/46/EC, eli GDPR:än (General Data Protection Regulation) mukaisesti.


3. Mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme ja mihin tarkoitukseen?


a) Tilausten ja palautusten käsittelyyn ja niiden katseluun ja selailuun.
Miksi näitä tietoja kerätään?

Tiedot kerätään niin, että voimme varmistaa tilauksesi toimituksen ja antaa sinulle tietoja tilauksesta/palautuksesta, valitusten käsittelystä ja takuutapauksista sekä takaisinmaksusta. Tiedot kerätään myös niin, että voimme antaa sinulle asianmukaisen ostokokemuksen verkkosivuston, sähköpostin ja / tai tekstiviestien kautta (toimituspäivityksiä, tilauksen tila ja tilin yleiskatsaus).

Käsiteltävät henkilötiedot:

  • Nimi
  • Yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti)
  • Osoitetiedot (laskun osoite, toimitusosoite, IP-numero)
  • Henkilötunnus
  • Tilaushistoria (Valitut maksutavat, tilatut tavarat)
  • Oikeusperuste

    Ostosopimuksen toteuttaminen. Henkilötietojesi kerääminen ja käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää ostosopimuksesta johtuvat velvollisuutemme sinua kohtaan. Jos tietoja ei toimiteta, emme voi täyttää velvollisuuksiamme ja meidän on hylättävä osto.


    b) Asiakaspalveluasioiden käsittelyyn ja asiakaskontaktiin
    Miksi näitä tietoja kerätään?

    Jotta pystymme ratkaisemaan asiakastapauksia ja antamaan sinulle parhaan ostokokemuksen. Tavoitteenamme on aina pystyä vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Tiedot, jotka saamme sinulta asiakasyhteydessä, käsitellään vain korkeatasoisen palvelun tarjoamiseksi ja avuksi koko asiakassuhteen aikana.

    Käsiteltävät henkilötiedot:

  • Nimi
  • Yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti)
  • Osoitetiedot (laskun osoite, toimitusosoite, IP-numero)
  • Henkilötunnus
  • Tilaushistoria (Valitut maksutavat, tilatut tavarat)
  • Kirjeenvaihtohistoria (postitse, puhelimitse, sosiaalisessa mediassa, chatissa, digitaalisilla kanavilla)
  • Sosiaaliturvatunnus (mahdollisesti henkilötodistukset, jos pyydät pääsyä asiakastietoihin)
  • Oikeusperuste

    Perusteltu intressi. Tietojen keräys ja käsittely on välttämätöntä, jotta pystymme hoitaa asiakaspalvelukysymykset.


    c) Oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi
    Miksi näitä tietoja kerätään?

    Laillisten velvoitteiden noudattaminen lakien, tuomioistuinten ja hallituksen päätösten mukaisesti. Tällaiset vaatimukset voivat esimerkiksi viitata tuotevastuuta ja tuoteturvallisuutta koskeviin vaatimuksiin, kuten viestinnän ja tiedon antamiseen yleisölle ja asiakkaille mm. tuotteen markkinoilta takaisinvedon yhteydessä ja tuotepalautuksissa, jos kyseessä on viallinen tai terveydelle haitallinen tuote tai väärinkäyttö kirjanpitolain tai rahanpesua koskevan lain edellyttämässä määrin.

    Käsiteltävät henkilötiedot:

  • Nimi
  • Yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti)
  • Osoitetiedot (laskun osoite, toimitusosoite, IP-numero)
  • Henkilötunnus
  • Tilaushistoria (Valitut maksutavat, tilatut tavarat)
  • Kirjeenvaihtohistoria (postitse, puhelimitse, sosiaalisessa mediassa, chatissa, digitaalisilla kanavilla)
  • Sosiaaliturvatunnus ((mahdollisesti henkilötodistukset, jos pyydät pääsyä asiakastietoihin)
  • Oikeusperuste

    Lakisääteinen velvoite. Tämä henkilötietojen kerääminen on lakisääteinen. Jos tietoja ei toimiteta, oikeudellista velvoitettamme ei voida täyttää.


    d) Jotta voisimme arvioida, kehittää ja parantaa palveluitamme asiakaskunnalle yleisesti.
    Miksi näitä tietoja kerätään?

    Tietoja voidaan kerätä tarkistusten, kilpailujen ja asiakastyytyväisyyskyselyjen yhteydessä niin, että voimme kehittää palvelujamme paremmaksi ja käyttäjäystävällisemmiksi.

    Käsiteltävät henkilötiedot:

  • Nimi
  • Yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti)
  • Osoitetiedot (laskun osoite, toimitusosoite, IP-numero)
  • Ikä
  • Hankinta- ja käyttäjälähtöiset tiedot (esim. klikkaus- ja vierailuhistoria)
  • Käytettäviin laitteisiin ja sen asetuksiin (kuten kieliasetukset, IP-osoite, selaimen asetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä, näytön tarkkuus ja alusta) liittyvät tekniset tiedot
  • Tietoja siitä, kuinka olet ollut kanssamme yhteydessä, (kuinka käytit palvelua, sisäänkirjautumistapaa, missä ja kuinka kauan eri sivuja on käytetty, vastausajat, latausvirheet, kuinka tavoittaa ja poistua palvelusta jne.)
  • Oikeusperuste

    Oikeutettu etu. Käsittely on tarpeellista meidän ja asiakkaan etujen täyttämiseen voidaksemme arvioida ja kehittää palveluitamme, tuotteitamme ja järjestelmäämme.


    e) Mahdollistaa kohdennetun markkinoinnin
    Miksi näitä tietoja kerätään?

    Jotta voimme välittää asiaankuuluvaa tietoa ja tarjouksia sinulle, analysoimme keräämiämme tietoja eri tavoin. Luodaan henkilökohtaisia ja yleisiä tarjouksia, sovellettuja uutisia, tuotesuosituksia ja inspiraatiota.

    Keräämämme tiedot:

  • Yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti, IP-numero)
  • Ikä
  • Osto- ja käyttäjän luomat tiedot (esim. Napsautus- ja käyntihistoria)
  • Määritetyt asiakasvalinnat tuotteisiin ja palveluihin
  • Oikeusperuste

    Perusteltu intressi. Käsittely on välttämätöntä, jotta voimme vastata laillisiin intresseihimme välittää sinulle henkilökohtaisia ja asiaankuuluvia tietoja ja tarjouksia.


    4. Säilytysaika

    Emme koskaan tallenna henkilötietojasi kauemmin kuin kunkin tarkoituksen kannalta on tarpeen ja laillisten velvoitteidemme täyttämiseen. Niin kauan kuin sinulla on asiakastili kanssamme, tallennamme myös tiliin liittyvät tiedot, jotka voidaan poistaa milloin tahansa pyynnöstäsi. Kun meidän ei enää tarvitse tallentaa tietosi, ne poistetaan ja tuhotaan.


    5. Henkilötietojen käyttö ja käsittely

    Emme koskaan myy henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille. Toisaalta teemme yhteistyötä valittujen toimittajien ja palveluiden kanssa, joiden kanssa jaamme osittain henkilökohtaisia tietojasi, jotta voimme parantaa ja/tai ylipäänsä mahdollistaa asiakaskokemustasi ja ostoksia kanssamme (nämä ovat ns. henkilökohtaisia avustajia). Valitsemme kumppanimme huolellisesti ja he seuraavat GDPR:n vaatimuksia varmistaakseen tietosi suojan. Seuraavissa tapauksissa henkilökohtaisia tietoja voidaan jakaa henkilötietoavustajien kanssa:

  • IT-toiminnot (Yritykset, jotka auttavat IT-kehitystyössä, toiminnassa ja IT-tuessa)
  • Markkinointi (mediatoimistot ja markkinointitoimistot)
  • Talous ja hallinto (kirjanpito- ja tilintarkastus)
  • Jaamme myös henkilötietosi tietyille osapuolille, jotka ovat itsenäisesti vastuussa henkilötiedoista. Kun henkilökohtaisia tietojasi jaetaan osapuolen kanssa, joka on itsenäisesti vastuussa henkilötiedoista, sovelletaan osapuolen yksityisyyden suojaa ja henkilötietojen hallintaa. Nämä toimijat voivat olla seuraavat:

  • Valtion viranomaiset, joiden kanssa meillä on lain mukaan tai väärinkäytöstä epäillessä velvollisuus jakaa tiedot (verovirasto, poliisi ja vakuutusyhtiöt)
  • Maksun tarjoajat (pankit, maksupalveluntarjoajat ja korttien lunastukset)
  • Huolitsijat, tilauksien toimituksen loppuun saattamiseksi (logistiikkayritykset ja kuljetusyritykset)
  • Tapauksissa, joissa henkilötietojen ylläpitäjämme sijaitsevat EU / ETA: n ulkopuolella, ryhdymme samoihin toimenpiteisiin ja menettelyjen toteuttamiseen varmistaaksemme, että he seuraavat ja toteuttavat tarvittavat oikeudelliset, tekniset ja organisatoriset toimenpiteet vastaavan suojaustason saavuttamiseksi kuin EU / ETA tai "Privacy Shield" -standardi. Rajoitamme henkilökohtaisten tietojesi keräämisen tarvittavaan vähimmäismäärään sekä EU:n / ETA:n sisällä, että sen ulkopuolella.


    6. Mitkä ovat oikeutesi?

  • Sinulla on oikeus pyytää tietoja, jos haluat perehtyä sinua koskevaan henkilötietojen käsittelyyn. Sinulla on myös oikeus saada kopio käsittelemistämme henkilötiedoista. Jos saamme pyynnön pääsystä tietoihin, voimme pyytää lisätietoja siitä, mitä tietoja haluat nähdä ja varmistaa, että toimitamme tiedot oikealle henkilölle.
  • Sinulla on oikeus pyytää korjaus, jos tiedot ovat virheellisiä. Sinulla on myös oikeus täydentää puutteellisia henkilötietoja ilmoitetussa tarkoituksessa.
  • Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus, milloin tahansa, kuten lopettaa uutiskirjeiden tilaaminen.
  • Sinulla on oikeus tietojesi poistoon, djolloin voit pyytää meitä poistamaan kaikki sinuun liittyvät henkilötiedot, joita meillä ei ole lakisääteistä velvoitetta tai velvollisuutta tallentaa.
  • Sinulla on oikeus tietojesi rajoittamiseen. Sinulla on oikeus pyytää, että henkilötietojesi käsittelyä rajoitetaan.
  • Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä, jotka perustuvat oikeutettuun etuumme. Emme jatka henkilötietojen käsittelyä, ellemme pysty osoittamaan laillista syytä prosessille. Eli, voimme edelleen käsitellä tietojasi, mikäli meillä on käsittelyyn pakottavia oikeutettuja syitä, jotka ovat tärkeämpiä kuin yksityisyysetusi.
  • Sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada kopio henkilökohtaisista tiedoista jäsennellyssä muodossa ja joissain tapauksissa siirtää nämä tiedot toiselle henkilötietovastaavalle. Tämä koskee vain tietoja, jotka olet toimittanut meille.
  • Suoramarkkinointiin. Sinulla on oikeus kieltäytyä tai tehdä muutoksia henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointia varten. Oikeus vastustaa myös suoramarkkinointitarkoituksiin suoritetun henkilötietojen analyysejä. Tähän sisältyy mm. uutiskirjeet ja tekstiviestit, joissa voit tehdä tarvittavat muutokset kullekin kanavalle seuraamalla kunkin markkinointiviestin ohjeita.
  • Sinulla on oikeus ottaa yhteyttä ongelmatilanteissa Tietosuojavaltuutetun toimistoon, joka vastaa lainsäädännön soveltamisen seurannasta, ja kuka tahansa muu voi olla yhteydessä sinne huomatessaan yrityksen henkilö- ym. tietojen käsittelyssä puutteita tai vääriä käytäntöjä.

  • 7. Evästeet

    Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka sisältävät pieniä määriä tietoja tiettyjen asetusten ja jotka tallennetaan tietokoneellesi tai muille laitteille. Evästeiden hyväksyminen sivustoltamme ei ole vaatimus, mutta evästeiden käyttö vaaditaan/suositellaan, jotta verkkosivusto ja tietyt palvelut toimisivat täydellisesti. Käytämme niitä esimerkiksi, voidaksenne palata ostoskoriin, tallentamaan kieliasetuksesi ja saamaan yleisiä analyyttisiä tietoja sivustosi käytöstä. Käytämme evästeitä myös voidaksemme ohjata merkityksellistä markkinointia sinulle saadaksesi mahdollisimman henkilökohtaisen ostokokemuksen. Sivustollamme käyttämät evästeet voidaan jakaa seuraaviin luokkiin:

  • Istuntoevästeet: Nämä poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimesi, ja niitä käytetään esimerkiksi tarjoamaan sinulle ostoskorin toiminnallisuus.
  • Pysyvät/väliaikaiset evästeet: Ne säilyvät tietokoneellasi, kun sammutat selaimen, ja katoavat, kun poistat ne, tai automaattisesti, kun ne vanhenevat. Niitä käytetään esimerkiksi siihen, että voit jatkaa ostosistuntoasi sinne, missä jäit sen, sinun ei tarvitse kirjautua uudelleen sisään saadaksesi henkilökohtaisen kokemuksen sivustosta.
  • Ensimmäisen osapuolen evästeet: Verkkosivumme lisää nämä evästeet, ja niitä käytetään antamaan verkkosivustolle täydet toiminnot ja hyvä ostoskokemus.
  • Kolmannen osapuolen evästeet: Kolmannen osapuolen evästeet ovat peräisin muilta organisaatioilta, joiden palveluita verkkosivusto käyttää, ja joita käytetään esimerkiksi tarjoamaan sinulle asiaankuuluvia tuotesuosituksia ja tietoja kiinnostuksen kohteistasi.
  • Muut tekniikat: Ne voivat olla samanlaisia kuin evästeet ja voivat olla IP-tekniikkaa, jonka avulla voit esimerkiksi jatkaa ostoskierrosta millä tahansa laitteella ja saada sinulle asiaankuuluvat tuotetiedot.
  • Voit muuttaa evästeiden käytön asetuksia itse siirtymällä selaimesi kautta asetuksiin, joissa voit rajoittaa, poistaa tai estää evästeitä.


    8. Turvallisuus

    Teemme kaikki mahdolliset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi. Tämä vaikuttaa sekä digitaaliseen että fyysiseen ympäristöön, jossa niitä voidaan tallentaa. Verkkosivusto ja tiedot on suojattu SSL / TLS-salauksella, joka vastaa alan korkeita vaatimuksia. Emme koskaan tallenna korttitietojasi tai henkilökohtaisia salasanojasi.
    Sosiaaliturvatunnustasi ei tallenneta ja / tai käsitellä, jos se ei ole välttämätöntä, kuten henkilöllisyyden tunnistamisessa.


    9. Ota yhteyttä

    Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, voit ottaa meihin yhteyttä tämän lomakkeen kautta.

    Tarkastamme Intergrity-käytäntöämme jatkuvasti, joten löydät aina uusimman version sivustoltamme. Jos henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme sinulle sähköpostitse.



    Viimeksi päivitetty: 2019-12-02