SUMMER DEAL!
20% rabatt på allt
kod: TAKE20

Palautus, vaihto ja reklamaatio

Palautusoikeus

Etkö ole täysin tyytyväinen ostokseesi? Ei hätää! Voit aina palauttaa tavarat 30 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palauta tuote käyttämättömässä kunnossa, alkuperäispakkauksessa. Jos esine ei ole käyttämättömässä kunnossa, meillä on oikeus vähentää palautusmäärästä summa, joka vastaa esineen arvon alenemista tuotteen alkuperäiseen arvoon verrattuna. Lisätietoja peruuttamisoikeudesta löytyy täältä.

Huomaa, että mitään etikettejä tai vastaavia ei saa sijoittaa suoraan kenkälaatikkoon palautuksen yhteydessä. Jos laatikko vaurioituu palautettaessa, veloitamme vähintään 20% tavaran arvosta, tai 15 euroa. Huomaathan että lippalakit pitää lähettää takaisin laatikossa, ei kirjekuoressa.

Emme ota vastuuta palautuksista, jotka lähetetään jollain muulla tavalla kuin mukana olevalla lähetystarralla.

Näin palautat tavarat:

Palautusmaksu on 4,50 euroa, jos käytät mukana olevaa lähetystarraa. Määrä mukautetaan takaisinmaksun yhteydessä.

1. Täytä alla oleva palautuslomake.
2. Pakkaa tavarat palautuslomakkeen kanssa.
3. Liitä saamasi palautusetiketti vanhan päälle.
4. Jätä palautuspaketti postin normaaliin palvelupisteeseen (Schenker) ja pyydä kuittaus.
5. Lähetä pakettinumerosi asiakaspalveluun sähköpostitse.

Näin vaihdat tavarat:

Vaihdon yhteydessä palautuslähetys on ilmainen (0 €)..

1. Tee uusi tilaus haluamasi tuotteesta.
2. Täytä palautuslomake ja kirjoita uusi tilausnumerosi kohtaan ”Uusi tilausnro. (vaihto), niin saat ilmaisen palautuslähetyksen.

Näin palautat virheelliset tavarat / teet reklamaation:

Jos sinulle toimitetaan virheellinen tuote, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 7 työpäivän sisällä. Jos tuote on viallinen (reklamaatio), sinun on myös otettava yhteyttä asiakaspalveluun. Olemme tietysti vastuussa palautuskuljetuksesta, jos toimitukset ja/tai tuotteet ovat vääriä/viallisia.

Takaisinmaksu

Lasku

Saat päivitetyn summan sähköpostitse. Emme lähetä uutta laskua, vaan pidät saman laskun, jonka sait alkuperätilauksesi yhteydessä.

Erämaksu

Jos palautat tilauksen kokonaan tai osittain, vastaavaa tavaran määrää mukautetaan. Summaa mukautetaan seuraavassa laskussasi.

Korttimaksut

Jos olet maksanut pankkikortilla, palautamme rahat samalle kortille, jolla teit tilauksen.

Pankkimaksu

Jos olet maksanut pankkimaksulla / pankkisiirrolla, palautamme rahat samalle tilille, jolla teit tilauksen.

Alennukset

Jos olet käyttänyt alennuskoodia, summa mukautetaan alennuskoodin ehtojen mukaisesti. Tämän jälkeen saat vahvistuksen lopullisesta summasta sähköpostitse.

Ilmainen lahja

Palautuksen yhteydessä myös lahja on palautettava tuotteen kanssa. Sinulla ei ole enää oikeutta osallistua kampanjaan ja joudut maksamaan lahjasta. Lahjan palautuksen yhteydessä ei makseta palautusta, koska lahja on ilmainen. Jos tuote on ylimyyty tai jos tuotetta ei ole varastossa, pidätämme oikeuden korvata lahja samalla arvolla, josta ilmoitamme sinulle sähköpostitse. Tätä tarjousta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuskoodeihin.

Ratkaisemattomat lähetykset

Palautus- tai peruutusoikeus ei kata lähetyksiä, joita ei noudeta, ja sen takia ne palautetaan meille (jos lähetyksiä ei noudeta 10 päivän kuluessa noutopisteestä, ne lähetetään takaisin meille). Jos lähetystä ei noudeta, veloitamme sinulta 25 € (käsittelykulut). Maksu lisätään alkuperäiseen laskuun. Emme myöskään ole vastuussa laskutusmaksuista, jotka aiheutuvat maksuviivästyksistä, noutamatta jääneistä lähetyksistä, tai jos annat väärän osoitteen ilmoittamatta meille tästä.